2012-07-30

Įkvėpta/ Inspired

Skrebukas apie mažą svajojantį kūdikį, kuriam suėjo 5 mėn. Panaudojau daug naujų skrebinimo priemonių: naują medžio faktūros lapą, washi tape juostelių, štampukų, nutrinamų ir kitokių lipdukų, net spec. plastikinę detalę iš tokio rinkinio .

P.S. Paperdvizhniki įvertino mano skrebuką :) Kaip smagu būti išrinktai į TOP 3, pirmą vietą, ir būti kviestine dizainere!

This LO is about my baby girl when she was 5 months. This photo shows her some kind of daydreaming. I used my new scrap materials:  washi tapes, woodgrain paper, rubons, background "letter" stamp, a glimmer glass detail from Tattered Angels; the one which "says" - 5.

2012-07-25

1 iš milijono/ 1 in a million

Sveiki/ Hello!

Pagaminau skrebuką  draugams, apie jų geriausią draugą ir šeimos narį - šunį Atilą. Kadangi noriu sudalyvauti OUAS konkurse, labai tikiuosi, kad dovana nebus pastebėta anksčiau negu ateis laikas :). Jeigu įdomu, kokias priemones naudojau - prašau klausti :). Ačiū, kad užsukot!

I've made this LO as a gift for my friends about their best friend and family member - the dog Atila. The sketch was used in the way of mirror reflection. Thank you for visiting!

2012-07-23

Būk kūrybingas/ Be creative

Atvirukas kūrybingiems, originaliems žmonėms! :)

Dalyvauju Scrap Boutique konkurse pagal spalvų gamą. /I'm taking part in Scrap Boutique Palitra challenge with this colourful card for creative people.

2012-07-22

Atvirukas porelei/ A couple card

Atvirukas tinkantis daugybei progų, kai reikia pasveikinti du žmones

Jį pagaminau vienai porai, vestuvių proga, bet susinepatoginau, kad atvirukas per daug "modernus", o pora solidesnio amžiaus, tad nusprendžiau jį palikti artimai ateičiai, kadangi neužilgo laukia dar vienos jaunuoliškos tuoktuvės :)

Dalyvauju taip pat Simon Says konkurse. Ir dar vienoje "slaptoje" atrankoje :D...







Naudotos priemonės:

- Atviruko kirtimo formelė "L Die Crd square flip-its";
- lipni gėlėta juostelė ir washi tape "Natos";
- kampus užapvalinantis skylamušis;
- kirstos formelės "Žmonės";
- MS skylamušis "Pansies";
- geliniai rašikliai.

2012-07-12

Juodai gražu/ Beautiful in black

Sveiki visi!


Štai toks dabar už Vilniaus dangus. Vos vos lynoja ... Tolumoje dunda...



Paskutinė diena, bet dar spėjau pabaigti juodo fono skrebuką scrapping lt konkursui. Schemą naudojau iš Scrap Africa blogo, nes jame taip pat noriu sudalyvauti - debiutuoju pirmą kartą. Nuotrauka daryta šeimyninės fotosesijos metu, ir yra pirmoji, kurioje mes visi kartu. 

Skrebukui panaudojau Tim Holtz  kirtimo formelę, washi tape ir štampuką, Prima štampukus, žydrą  dekoraciją pavadinimu "Happy" iš Pink Paislee rinkinuko. Deja, pastarosios grožio, kaip ir bendro vaizdo,  mano turimas fotoaparatas nesugebėjo perteikti :DDD

Yra ir trumpas aprašymas skrebuko apačioje, kairėje, apie fotosesijos kilmę ir priežastis. Nes kaip visada, batsiuvys be batų. Nors mažylės dėdė - fotografas, fotosesiją susiorganizavom tik kai jai buvo 3,5 mėn, nes prieš krikštynas prireikė šeimyninių nuotraukų, kuriose mes būtume kartu. O tokios nuotraukos nei vienos neturėjome! 

Šiuo metu vasarojam sodo vasarnamyje. Pirmą kartą skrebinau ant tokio didelio vientiso paviršiaus. Nerealu, kai gali viską išsidėlioti vienoje vietoje!



bendras vaizdas


bandymas fotografuoti lauke


viršutinis kampukas, tekstas gyvai  labai įskaitomas, 
o bendrame vaizde nekrenta į akis


detalė "Happy" yra metalinės plokštelės pavidalu


idealus stalas skrebinimui, apvalus


Scrap Africa schemutė