2013-03-21

Country Shabby Chic Modern

Country ir Shabby chic stilių kratinys gavosi darant šį atviruką, nors gal jūs geriau pasakysite, koks tai "stilius"? :) Raudoni antspaudukai kampuose iš tikrųjų daryti ne rašalu, o milteliais, t.y. naudojau embosinimą ant medžiagos. Nė karto nebuvau bandžiusi kaitinti medžiagą, bet viskas baigėsi sėkmingai :D. Aukų išvengta. 
Kažkada galvojau, kad "ačiū, bet atviručių negaminsiu"... Žinot, kas privertė? Keletas laimėtų prizų su visokiais papuošimais ir nuotraukų skrebukams trūkumas. O rankos tai nerimsta...
Tad, gal kas nors pasidalins pastebėjimais, susijusiais su techniniais dalykais. Na, negaliu sakyti "imkit ir kritikuokit mane", nes maža kas, tai skonis ne tas, tai nuotaika ne ta :DDD. 
Ačiū, mergaitės :)


The primary inspiration for this card has been received from ScrapDevchata blog, which announced a mini project. The first task is to make a card with embossing. I'm also joing Simon Says and Scrapki.pl  because my card is really welcoming spring (alas it is very  late this year in Lithuania).

I used red embossing powder to make some ornament embelishments in the two corners. And I made it on the material - cotton- not on the paper. The base of the card is paper of course, but not the top layer :).




Proceso viduryje/ In the middle of the process




5 comments:

  1. Nu vien pagarba kad ant medziagos embosinai, tikrai nebuciau niekad sugalvojus!!! Bet matai visi sveiki gyvi ir grazus :))

    ReplyDelete
  2. Sakai nori kritikos tai pasakysiu :P dygsniukai nevienodai susiuti :D juokauju aisku as cia, nes zinok viskas yra gerai su atviruku ir viskas savo vietose, o kiek zmoniu tiek nuomoniu ir skoniu :) tad daryk visad taip kaip tau grazu :) o seip man labai patiko spalvos, jos tokios "gyvos":) o embosinant an medziagos ja kaip nors istempus buvai, kad graziai antspaudas atsispaustu? ir seip kaip milteliu pertekliu sekmingai nupurtei nuo medziagos? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ranku darbo dygsniukai :DDD
      Labai noriu kokios nors siuvamosios, bet dar nesiryztu, nes ne karto neturejau/nenaudojau...

      Medziagos specialiai istempus nebuvau, tiesiog buvo lygus islygintas gabaliukas ir labai normaliai atsispaude, ir normaliai milteliai nubyrejo.Liko gal keliose vietose smulkiu trupinuku, bet kai ka su pirstu nupurciau, kai kas vos vos ir pasiliko.

      Delete
  3. AMAZING colors and flowers. This is just so pretty. Thanks for playing along with the Spring/Easter challenge over at the Simon Says Stamp Challenge Blog this week!

    ReplyDelete
  4. какое буйство красок! Спасибо за работу по заданию Скрап Девчат!

    ReplyDelete