2013-05-22

Gyvenimas be skrebo

Mano mielos skrebintojos,

Atiduodu duoklę skrebinimui, konkurso ciklui "Mano šeima" (šis skrebukas jau penktasis, teko padaryti, kad neiškristi iš žaidimo ir tuo pačiu pasitikrinti savo "jausmus") ir atsisveikinu neribotam laikui. Gal grįšiu po kelių savaičių, o gal tik po kelių mėnesių. Bet tikiuosi, kad grįšiu... Nes tikrai baisu, kai veikla-hobis, dėl kurio galėjai (kartais :)) nevalgyti ir nemiegoti nebekelia jokių jausmų. Kas turi pasikeisti smegeninėj, kad taip įvyktų? Negi prioritetų perdėliojimas ir nedideli pokyčiai asmeniniame gyvenime gali taip stipriai "pakenkti"?

I'm taking part in these challenges:

Chastlivij Mir Detsva  - My Family (a flower tree in the background)






11 comments:

  1. Буйство красок и позитивная фотография, получаем отличную страничку)))

    Спасибо за участие в проекте СМД

    ReplyDelete
  2. Какая чудесная страничка!!!!! Блеск! Спасибо за то, что вдохновляетесь вместе с нами!

    ReplyDelete
  3. Visko gyvenime buna: buna degi kazkokia aistra ir se tau ji isgaruoja, as tik tikiuosi ir linkiu, kad greitu metu vel sugebesi ikurti ta ugni ir sugryzti! Laukiu nesulaukiu!
    Darbelis atrodo turetu but kaip atsisveikinimo, bet greiciau spindi kaip kazko naujo pradzia, kazko svytincio, zydincio! Grazuma!
    Taigi pailsek ir gryzk, kaip gi mes be taves :)

    ReplyDelete
  4. Tikiu, kad tai laikina ;) Ir tikrai zinau, kad pertrauka yra butina, kad galetum sugrizti su visa jega ;) Taigi lauksim ;)

    ReplyDelete
  5. Labai dekinga uz palaikyma ir supratinguma :)

    ReplyDelete
  6. Юргита, какие сочные жизнерадостные цвета! Чудесная страничка!!! :))

    ReplyDelete
  7. Tikrai pasigesiu tavo skrebukų ir viliuosi, kad sugrįši. Man atrodo labai normalu, kai žmgus šiek tiek perdega. Pauzė tik į sveikatą. O grįžti, tai greičiausiai, kad grįši, gal kitu ritmu, gal susitelkusi tik į veiną sritį ar projektą, gal dar kažkaip. nebent tai buvo ta veikla, kurios tau reikėjo būtent tuo gyvenimo momentu, o vėliau ima ir atsiranda kitos sritys. Na, bet čia gyvenimas. :)
    Visgi labai norėčiau, kad grįžtum. :)

    ReplyDelete
  8. Спасибо, что творите вместе с блогом СМД!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. У вас чудесная, яркая и позитивная страничка, но, к сожалению, она не может участвовать в задании от блога Творим вместе, т.к. на ней есть цвета, выходящие за рамки заданной палитры.

    ReplyDelete
  11. Очень красиво, потрясающее сочетание цветов и необыкновенно милая фотография-)Спасибо за участие в нашем задании от АртУголка!

    ReplyDelete